Hurra jag har hittat ett växthusbord

Äntligen, som jag letat…. Nu har jag hittat ett planteringsbord till växthuset. Jag har provat flera olika genom åren och kommit fram till att de flesta är så små att man inte riktigt kan använda dem på ett praktiskt sätt.

Det jag var mest förtjust i gick sönder när xäxthuset kraschade häromåret och sedan dess har jag har provat att använda en gammal byrå med zinkbricka ovanpå men även det har haft sina problem. Det fungerar när man ska så några få tomater och chili, men jag vill ju kunna sätta lite större mängder plantor och då vill det till att bordet är rejält. Nu efter flera års letande tror jag att jag hittat rätt.

planteringsbord

 

Ett enkelt lite gammaldags bord med plåtöverklädd skiva. Jag blev så lycklig när jag hittade det på formex att jag tog hem det till butiken och till mig själv direkt. Du kan se det här

I och med den plåtklädda skivan så är det oömt och tål lite väta. Det är behandlat med järnvitrol för att hålla ett tag och se gammalt ut trots att det är nytillverkat. Det har en hylla undertill där jag kan ställa jord, krukor mm, och eftersom det är hela 1,80 långt så finns där rejält med plats för att plantera och omskola. Höjden 90 gör det dessutom till en bra arbetshöjd när man ska stå en hel dag och skola om plantor.

Det är bara ett problem…..något måste ut ur växthuset för att det ska få plats…men det ordnar sig alltid…hoppas jag

Copyright © Lyckokällan 2009-2021  |  Admin